Wat doen wij?

Heeft u geen tijd om uw hond uit te laten?

… en wilt u toch dat uw hond met andere honden in groepsverband lekker kan rennen en spelen? Dan bent u bij hondenuitlaatservice De Strandgasten aan het juiste adres! De Strandgasten is niet zomaar een hondenuitlaatservice. Deze hondenuitlaatdienst zorgt ervoor dat uw hond in alle opzichten uitgelaten thuis komt, of dat nu in Den Haag Centrum, Stationsbuurt, Rivierenbuurt, Huygenspark, Schilderswijk, Oude Centrum, De Archipelbuurt,  Bezuidenhout, Kortenbos, Zeeheldenkwartier, Regentessenkwartier, Mariahoeve, Marlot, Bosweide, Voorburg of Leidschendam is. Ook kunnen wij andere zorgen die met uw viervoeter te maken hebben, uit handen nemen . En wij bieden een uitstekend logeeradres als u eens een weekendje weg wilt en de hond kan of mag niet mee. Wij halen uw hond thuis met de bus op, hij of zij gaat mee met de wandelclub naar bos, duin of strand en wordt na circa 2 uur weer thuisgebracht.

Onze roedel bestaat uit diverse rassen maar zogenaamde krachthonden ( pittbuls, staffords ed. ) zijn helaas niet welkom.

Wilt u dat uw hond niets te kort komt?

Wij nemen uw hond graag mee. Samen met soortgenootjes maakt hij of zij een lange wandeling met hondenuitlaatdienst De Strandgasten. Uw viervoeter komt daarna moe en voldaan weer thuis. En wacht u weer blij op! Uw hond werkt op een leuke manier aan de conditie en kan ondertussen lekker ravotten met de andere viervoeters – zo is uw hond ongemerkt ook sociaal bezig.

Waar werkt hondenuitlaatservice De Strandgasten?

Wij weken in Den Haag Centrum, De Archipelbuurt,  Bezuidenhout, Zeeheldenkwartier, Stationsbuurt, Huygenspark, Rivierenbuurt, Schilderswijk, Regenteskwartier, Kortenbos, Marlot, Mariahoeve, Voorburg, Leidschendam en aangrenzende gebieden. Wij komen graag bij u langs voor verdere informatie! U kunt contact opnemen via telefoon: +31642719184 (of u kunt het aanvraagformulier invullen)